"When you grow up, your heart dies"

Sitter och klurar över alla gånger det piper när dom öppnar bildörrar i filmen Fargo. Om det har någon speciell undermening att dom har med det ljudet varje gång. Hittar inget om det på det berömda internetet så det förblir ett mysterium. Filmen är mycket bra för övrigt, som nästan allt bröderna Coen gör.
Jag brukar starta min dag nuförtiden med att käka frukost och kolla lite på en movie. I morse återsåg jag passande nog The Breakfast Club. Oerhört bra tycker jag den är. Få filmer som genom att porträttera stereotyper ger en så fin och genomtänkt bild av skolungdomar. Trots stereotypandet (som är en förutsättning för hela filmen) blir det aldrig pretentiöst och utpekande. Karaktärerna är rätt fina faktiskt. Älskar bekännelserna och de små skämten i blandning och filmen har ju världens mysigaste slut. Jag ler som en idiot.
Så en liten bekännelse of my own. Jag brukar, när jag vill lyxa till det, borsta tänderna som avslutning när jag duschar. Det kan man unna sig. Jag borstar noggrannare och längre då. Det är ett fenomen man kan diskutera. Om man känner sig lagd åt det hållet. Prata med mig om det nästa gång vi ses, det kan bli intressant. Och roligt.
Jag håller en form av rea. Dessa mössor för endast 50 kr/st!! Hihi!! Dom är kanske inte de varmaste mössorna i många minusgrader, men våren är snart på väg!!! Passa på gott folk! Hihi!!

I detta ruskiga väder

Nej det är inte Mobydick, den vita valen, utan en enorm snöhög i Mellsta. Åk och titta på den om ni får chans, helt värt det.

Rawring! Barnarner!!!

Här är hon på snedd! Min underbara syster! Som jag hänger med hela dagen lång! Så nu vet ni vad jag sysslar med på ett ungefär!

Fint, bra!

"Den enda mannen som får vara från Australien, och ha page"

Trassel i huvudet just idag

Idag har jag känt mig lite avig. Inte vetat riktigt vilken fot jag ska stå på och vad jag ska ta mig för. Har givetvis, som vanligt, en mängd projekt på gång. Men vissa saker har jag inte haft resurser att göra färdigt just här och just idag. Dock förhåller det sig på följande vis att jag om jag inte sysselsätter mig med något projekt, känner mig alldeles nipprig. Lika så om jag inte håller lista över de pågående projekten. De senaste dagarna har jag analyserat detta och kommit fram till att det nästan är lite väl knasigt.

Senaste dagarna

Gjorde sjal/huva till Hannis i söndags, hon blev fin i den.
Och sen idag blev det en sväng genom Skolparken efter en liten fika på stan.

Dagens rätt


Pyssel och kiv


Ingen idealisk dag för sömnad idag. Overlockmaskinen valde idag att vara inställd på "fucka ur" och har tjafsat med mig i drygt en halvtimme med samma tråd som går av hela tiden. "Ta bort mitt ludd" säger den också. Och sömmen hamnar lite utanför. Men vad ska jag göra liksom, jag har tyvärr en deadline. Vågar inte pilla med trådarna mer. Shiiiiiit. Ska snart sticka Celia Sanchez som gorilla istället.

Skomakare, bliv vid din läst

Ibland ska man bara överlåta till andra det man inte klarar själv. Jag hatar OH-papper. Sånt som inte går att sätta saxen i.

Undrar om dom har mycket att göra på försäkringskassan

Vilken fabulös pärla till fik det finns i Enköping, nämligen Tant Gredelin. Ett ställe för dom som "hardcorefikar". Där avnjöts idag en kanna kaffe i godan ro då jag spontan som jag är slank in där. Nästa gång tar jag med mig stickningen och går all in med tanteriet, som ju icke är mig främmande.

Gammalt

Kläder från JC, jazzbyxor och sweatshirt, jeansjacka och tshirt med preppy skolemblemstryck. Pizzakvällar, Håkan Hellström och filmen Festival. Alla killar var kära i Ebba Hultkvist och Linda var lik henne.
Minnen till en låt. Ljusår härifrån. Tänk vad mogen och vuxen man har blivit.
Och en sak till, när det finns så mycket ondska i världen är det naturligt att gravitera mot positiva, trevliga människor.

"Honey when it comes to love..."


Detta fält måste fyllas i

Du har en speciell ton
som du slår an
jag bannar den som skapat allt
att den gjorde dig till man
och mig till heterosexuell

Efter middag

Så sitter han jag bor med i vardagsrummet och är ett levande bevis på att man inte behöver ha intagit alkohol för att kunna veckla in sig i komplicerade och flummigt virvlande diskussioner. Jag däremot sitter i köket och funderar på en nattmacka, om nån timme kanske.
P.S Han sitter inte i vardagsrummet själv, två vänner till deltar i diskussionen. Tyckte det var värt att förklara. D.S

Man (inte jag alltså utan människa av hankön) lämnar porrbutiken, säger: "Hejdå, tack! Vad fin du är!" till hon som äger den.

Har haft en trevlig dag med kaffe och fransk film, socialt umgänge och skratt etc etc. Sitter nu här lämnad åt mitt öde, ensam då lillebror pärlbåt är på s.k. gymnasiefest (vilket röj!). Men jag ska jobba, pyssla och titta på mer franskfilm minsann.
Började röra mig lite mer idag också. Göra min kropp mjuk igen. Vill ha en ateljé både för sömnad och måleri. Känner mig inspirerad nu vid helt fel tillfälle. Flaming rat's ass.

Emotion

Var på dansstudion både igår och i förrgår kväll och kikade på när Cattis hade klass. Det var nog nåt av det bästa jag kunde göra just nu. Det gjorde mig väldigt lycklig, motiverad och varm i hjärtat. Mitt i allt detta grubbel ang. att inte jämföra sig med andra och vara avundsjuk på folk som sänder sina liv i andra riktningar än man själv går. Saker är som dom är, alla gör som dom gör, allt blir som det blir. Och det är skönt när man väl kan come to terms med det.

Som en liten stund


"Så ser man crepé med lite andra ögon"

Försökte övertyga Hanna om att hon måste ha klackskor för att vara Hollywood, och vad gör hon? Fryser till ett ögonblick, spänner ögonen i mig. Och sätter på "Stad i ljus".

Kinderägg

Har just tömt en hylla i en affär för första gången i mitt liv. Det finns nu inga fler lådor Kinderägg att köpa på Coop Forum i Borlänge.

RSS 2.0