Klarre

Gjorde klart min stickade tröja för några dagar sen. Den blev inte riktigt som jag tänkt mig, men helt ok.

Fyrrar

Igår sköt dom raketer uppe vid slottet och mycket folk samlades. Vet inte riktigt varför, något sades om julmarknad för första gången etc...Var rätt fint iallafall. Dock inte alls i samma klass som, låt oss säga, Festival Salute (hihi, lokalpatriotisk).

Mmmmm-jul

Ja det är ingen tvekan om saken. Idag är det en månad till julafton, tillika underbara Bralls födelsedag. Med andra ord, en dag att fira. Jag själv väljer att fira med två piggelin på raken, för det lindrar även min hals som nu börjat smärta när jag sväljer. Det är nu den jobbiga perioden kommit igång kan man väl säga. Men det lider ingen nöd på mig eftersom det finns morfin och väldigt fin och kunnig personal här. Jag har verkligen kommit att gilla vissa som jobbar här. När de jobbar känner jag mig oerhört trygg och på gott humör. Vissa människor är som skapta för det här yrket, de har det bara i sig, man får kontakt och känner värme. Det betyder massor när man är i min situation, när man inte vet hur kroppen kommer kännas nästa dag. Så idag är en finiger dag, jag ska nu ta en liten lur och fortsätta celebrationerna.

H-h-h-häpnar över American Apparels mått för xxs

Nyss på tv hörde jag om nåt bluffbolag som lurat någon på plus, vars vd hette nånting Kassamassa (vet ej om det stavades så) men klart han vill tjäna pengar om han heter så på nåt vis. Kommer nu osökt att tänka på inslaget i Bamse när Krösus Sork sväljer sin cigarr för att Åsnan vinner kapplöpningen.
Jaja nu till saken. Då jag inte kan gå i affärer på grund av mitt tillstånd har jag ägnat mig lite åt att internetkika. American Apparel skulle man ju lätt kunna handla upp hela sortimentet hos, trots de dåliga höga priserna, men ajaj vad dom siktar in sig på smala peeps. 2XL och 3XL-avdelningen i all ära, men modellerna på de bilderna är ju lika smala, så bilderna är ju inte riktigt realistiska. Jag undrar hur dom ser ut som har 50 cm i midjemått....och hur fruktansvärt liten benstomme dom måste ha.

en sak till...

och bror, du vet att du alltid är välkommen "into my arms".

Underbart besök

Idag kom två jag älskar och hälsade på mig. Jag älskar min brokiga familj. Och dessutom skönt att prata lite mor-dotter-dotter. Det är viktigt med att människor med god, positiv energi kommer till mig när denna jobbiga period kommer nu. Jag är stark i mig själv, men ännu starkare blir jag med allas armar om mig.

Mamma vill ha mig i julklapp

Frisk såklart. Nej men skämt åsido, jag har sån jäkla jullängtan. Kom igen med snön liksom! Jag började med julmust lagom till allhelgona och skäms inte ens. För julen är så mycket värd för mitt välmående sinne. Jag hoppas vid gudarna att jag kommer kunna vara hemma i Borlanche under högtiden av högtider, behöver de välbekanta känslorna, ritualerna och myset, myset, myset. Önskar att jag stickade i racerfart så att jag kunde ge alla jag känner nåt fint i klapp i år, men det blir bara till familjen, blir för mycket annars, så planera inte att ge mig något! Då får jag dåligt samvete! Och det vill ni inte att jag ska ha! Kan inte gå och shoppa i affärer, ska kika lite på internet dock. Eftersom det är så rackarns svårt att komma på överraskande julklappar så går min hjärna på högvarv redan nu...

Favvosovdj.


Underbara sovdjur


Mat som flyger snyggt i luften

Oh vad för spännande har hon att skriva om idag minsann? Jomenvisst idag fick jag mitt livs första allergireaktion. Troligtvis av plasman i trombocyterna jag fick. Trombocyterna levrar blodet i kroppen och det värdet är ofta lågt för mig. Så efter en draculsk natt av lite blod i mun och näsa sku jag få mig en påse trombisar. När det sen kopplades bort kände jag hur det blev lite tjockt i gommen och svalget. Sen kom någon form av nässelutslag under ögat och på ryggen. Hoppsan sa, sa jag och mor och det blev folksamling i mitt rum. Men he blev ju bra igen. Men liiiiiite läskigt vare! (kan man säga) "And now for something completely different".
Shit vad jag saknar mina vänner. Jag saknar ett socialt liv. Längtar nästan mest efter det, att normalt få stega in i vardagen igen när jag är frisk och börja umgås med folk igen. Inte vara rädd för att få bakterier från höger och vänster. Fast paranoian kommer nog sitta i ett tag efteråt, ovana vanor etc.
Jag saknar en marker från Luleå Stadshotell, brun med guldren på
Jag saknar en röjig utekväll och styrkan att orka gå
långt

Njuter akademiskas internetuppkoppling via delikat sladd

Herregud ska det nu sättas in väktare i skolan? Det låter som en enkel lösning, att inte gå till botten med problemet utan mer som att lägga glasyr på en illa bakad kaka. Det är fråga om vilken mentalitet man skapar. En väktare får bära batong och handfängsel, men får inte ingripa på annat sätt än lärare, så det man vill är alltså att skrämma ungdomarna. Fegt av rektorer att hyra in väktare. Väktare och annan säkerhetspersonal i uniform kan i många fall provocera mer våld än de motverkar på grund av vad jag ibland tror är någon form av missuppfattning om vad deras arbete går ut på.

RSS 2.0