Vet inte vad jag tycker

Jag vet inte vad jag tycker. Jag blir småirriterad på vissa människor. Samtidigt som mitt hjärta blir större för de jag älskar och håller av tror jag det blir increasingly mindre och mindre för de jag inte har så mycket till övers för. Jag har ju inte ett särskilt socialt liv atm men för den delen vill jag ju inte bli avvisande. Känns som att jag genom att inte frottera mig med diverse bekanta blir mindre mottaglig för nya relationer och att jag dessutom stör mig på egenskaper hos folk jag inte ens känner finner jag vidrigt. Men sån är jag. Uppenbarligen. Eller så är det kanske befogat och jag gör rätt i att inte ge folk en chans, haha.

Segt internet, inga blogginlägg

Jag har tydligen nyttjat min snabba internetuppkoppling nu för Telia. Och har härmed ett extremt segt internet som inte kan ladda upp bilder etc...undrar om mami visste om det när hon så fröjdefullt köpte hela paketet. Så fort det går snabbt igen, en liten stund nästa månad, om jag förstått saken rätt, ska jag ladda upp en bild på ett av Rickys sovdjur. Jag har också väldigt tråkigt på sjukhuset just nu, i väntan mellan sällskapen. Och förstår fortfarande inte hur folk inte kan rycka upp sig och ta itu med sina liv.

Jag är ett sovdjur

På grund av en Tradolan så blir jag trött, ett sovdjur, ovan ser vi wikipedias utvalda artikel idag. Om ni inte ser på min fina printscreen som jag lärde mig göra själv på min mac-y så står det SÖMN HOS DJUR.

It sax being sick

Men egentligen är det ingen idé att ens tänka på vad jag gått igenom so far. Det som betyder nåt är det som komma skall, det som gör mig frisk. Men dock hoppas jag att ingen av de jag älskar och håller av behöver göra en magnetröntgen (sova under snö).

Sveriges sämsta komiker

Tvn står på femman, det är Roast på Berns. Cecilia Frode har just ägt ut hela programmet. Jag har inte mycket till övers för den så kallade svenska humoreliten eftersom jag tycker den känns sliten(!) men det finns vissa som faktiskt har poänger i sina skämt till och från, det glimtar fram ibland mellan sexskämten och dagishumorn. Men en som inte glimtar igenom alls på något sätt är Petra Mede. Jag observerade just nu hur hon kom i någon form av desperat humorläge på Roast på Berns. Cecilia Frode gjorde en intressant "standup" där hon roastade standupen och inte standupparna kan man kanske säga, jag tyckte det var uppfriskande, men sen är ju även jag en kulturtant. Medans de andra deltagarna satt och log åt Cecilias monolog och som jag tyckte det, fattade hennes grej, fattade vad hon ville säga, att hon hade en annan agenda än de men inte tyckte det var pinsamt, så skrattade Petra Mede desperat vid varje tillfälle. Sen när det var hennes tur var rösten flera nivåer högre än annars och hon kändes märkbart stressad. Hon spottade ut skämten så man inte minns dom nu i efterhand och startade såklart med ett bajsskämt om Cecilia Frode. Åh vilken stor komiker Petra Mede är. NOT. Ingen jag känner tycker hon är rolig, så hur kan hon få jobb i så många olika program och få ingå i det humorgäng hon gör. Me don't fatt it.

Filth

Den grå filten över mig. Usch.
Trött på hur alla "idoler" på tv4 förstör de få poplåtar jag gillar, en efter en. Och vad i hela friden är vitsen med Kenneth Branagh som Wallander? Makear inget sense alls! Whatsoever!
Dagens tvtips är iallafall: Kobra 21.30 och Hallå Mumbai 22.30 (jätterolig, tycker jag och mamma!)

"Definitely no cheese in a can"

Jag är den feta avlagringen i ditt sinne
jag är ditt svarta moln vid horisonten
jag är det stora trasslet i ditt minne
som gör det lite svårt på relationsfronten
Jag är allt det där och det mycket värre
jag är du och jag är din själ
jag är oppositionen där du tror du är herre
men tro mig jag vill dig också väl
Jag är skrapet som du vinner pengar på
jag är slagen som du slår tillbaka
jag är alla skratt i vardagen som du kommer få
jag är kaffet där det också vankas kaka

RSS 2.0