Le-o-var-glad

Klänning knåpad på förmiddagen igår. Med ett bälte från Nietzsch blev den bra.

Livet

Saker och ting förändras på ett ögonblick när man är sjuk. Häng in och håll ut. Och hoppas på det lilla hoppet.
Men vädret har varit väldigt vackert. Det kan ju få ta och hålla i sig. Så är sommaren snart här på riktigt.
Vrid på huvudt så blir det for real. Jäkla skit uppladning...
Här är Hanna med körkort också!

Två films

Såg två tänkvärda, välgjorda filmer igår och idag. A serious man av bröderna Cohen och Metropia av Tarik Saleh. Om ni inte vet nån film att se när ni moodar att se film, så kanske ni kan ge någon av dom en chans.

"anything is possible when your man smells like a man and not a lady"

Jaaaaaaag vill göra saker. TVn har konstigt gjort mig inspirerad på senaste tiden. Eller det kan också vara andra intryck.
Helt underbart besök av Tunis igår. Värmde hjärtat någon så fruktansvärt. Mättade maaaaaaaaaagen också.
Påminde mig också om att jag så gärna vill vara som folk, fast på ett skönt sätt. Snaaart så.  Men dom är jäkligt sega på patologen....

Ännu en dag

Jag hade ju tänkt permission i helgen men ICKE! Det blev febran på sjukan istället. Tydligen dragit på mig en till infektion när den andra försvann. Men he bar å åk med is i magen. Visa ord.
Hade svårt att somna igår trots att jag var så jäkulens trött. Så jag kom på en ny tröjmodell och en ny maträtt, men det tjänar liksom ingenting till när jag inte får utöva i praktiken! Garrrrgh! Det är för mig lite frustrerande då jag med fördel arbetar med händerna, tycker om att vara produktiv. Men som tur är gillar jag också att göra skisser och anteckningar. Känns som att det är kul att ha flera stadier av sitt projekt, en idé, en skiss, material och åtgång, mått, mönsterritning, tillklippning, "råsömnad", prövning och så allt finlir på slutet. Det blir nästan som en liten berättelse. (den sista meningen kan med fördel läsas ut som Job från Mammas nya kille...)
Här är en gammal bild på ett par mysiga tjioooorts alá Sneaky

Två bilder

Fick skitfint legohus av papi när han kom till mig på sjukhuset. Tre ritningar men egentligen, oändliga möjligheter om man bygger på fri hand.
Fin stund i solen när jag och Ricky betraktade en and som troligvis hade badat.

RSS 2.0