Gordon Matta-Clark


och även tre musiktips för någon som bryr sig: PLay the hits och Don't come running med Hal (även artworken på den albumet) Michael if you cannot row med Isolation Years och albumet Apologies to the queen Mary med Wolf Parade.

I love you like the sand erodes the cliffs on which we lean

Words of epic ruins, dawn is where dusk falls
bits and scattered pieces, the roaring wind that calls
it travels over hills, snares the king of laugh
soaks him up with sorrow as he's about to take his bath
his clocks are ticking faster, he's seeing life run by
desperate he runs after, not even knowing why

In the woods the table's turning, scoring punches far ahead
gloomy shadows sits 'round chanting as the king lies in his bed
it's not a thread of words composed on some dark night
it's the words of epic ruin and it capures the owl's flight
but that's not a suitable lullaby for a tall and mighty king
he covers his head in pillows as the forest's shadows sing

As soon as the sun rises he'll get up to pay his price
but in his dreams he fights them, forces shadows to be nice
the wind blows through the trees, it looks as if it will last
as the king cleans up his crums he knows all things must pass
shadows moving closer, the king raise up his arm
he does'nt know the shadows won't do him any harm

I de kreativa tagen

Just nu känner jag att jag bara vill umgås, hela tiden. Jag vill spontant komma över till folk och bara umgås. Dessvärre åkte jag tillbaka till Enköping idag där jag inte har några vänner. Haha! Så det kan gå. Men finelifinfint att vara i Borlänge och mysa runt. Där kommer också känslan att vilja hälsa på hos folk, eller ses på stan etc. eftersom jag inte bor hos min mor längre, även om jag glömmer skor och jackor där, så är det inte så kul att sitta där hela dagarna. Jag har givetvis Nietzsch, men ni vet, inte samma sak. Once man flyttat ut liksom. 
Så i varje fall är jag tillbaka i Onebuying och i de kreativa tagen.



Another original Sneakybastardbureau artifact

Är seriöst mystrevligt glad över att Amandas jobbintervju gick vägen och att hennes Sthlm verkar kirrat. Det kommer betyda att hon är närmare mig!

And now: I'm off to mannagrynsgröta!



Menar du nu?

Min far hade en förklaring till balkonglådor innanför, för att det inte ska regna i dem. Jag godtar den och tar den inre balkonglådan till mitt hjärta. Har nu precis varit ute i kyna/ornäs/torsångs skärgård och haft lite tre trevligt med mysiga människor innan jag tog min flock hem. Nu skadet sluta regna hade jag tänkt. Och sen har jag inte tänkt så mycket mer. And now: I'm off!

Tankar kring blomlådor

Hej. Häromdagen åkte vi bil i Enarköping som så ofta när papi är i stan. På sina balkonger har rara människor planterat blommor i blomlådor som de hänger på kanten av balkongräcket och det jag noterat är följande, att vissa hänger sina lådor på insidan av räcket och vissa hänger den på utsidan. Så nu tänker jag ju såhär, om man hänger lådan på insidan är den mera för ens egens njutning och hänger man den på utsidan så är det mer on public display...så är det medvetet eller är man rädd att konsolerna för frekkin lådan inte ska hålla? Klart lådjäveln ska hänga på utsidan, det ser lite konstigt ut annars, det är det jag vill komma till.  Så om ni hänger lådan på insidan, hör av er och berätta för mig och fördelarna. 

Freshly made!


Måste skaffa ny digikamera,  I know it shows. Örhängen i färger guld/bärnsten/brunt. Up for grabs för 60 krkrkr. Så hjälp en stackare som tydligen inte har rätt till sjukpenning och därför inte har någon inkomst, 60 spänn, jättefina hängen, Elin-craftsmenship! Wiho!

Kungörande

Jag är inte en pojkvän som är otrogen bakom ryggen, ej heller har jag erfarenhet av en sån eller har på något annat sätt anknytning till dylikt. Jag tänkte bara helt sonika skum jävel eller skumjävel, trots att www.urbandictionary.com hävdar annat. En för övrigt ganska lärorik sida. 
Jag sitter nu i mitt kök och undrar över hur man gör bechamelsås och varför det låter radioaktivt. Kinkar också lite över att Dead man från Discshop verkar bli fördröjd, om den nu kommer alls. Men om livet suger? ICKE! Ty det finns inget att klaga över. Gott folk, om ni nån gång är missnöjda (vilket jag satsar alla Bills pengar på att ni nån gång är) så vill jag att ni försöker se till andra saker i era liv. Det är ytterst sällan allt är skit. Och den tanken är jävligt skön att tänka! Så tänk den! Och lev gott!
And now: I'm off laddies and lassies!

Länge leve Fear and loathing


Vet dom ens vad dom sjunger om?! Haha!

DC



Jag saknar Danscenter och lägger upp en bild på en bil som stod därutanför förra året.

Skapelseberättelsen

På balkong en måndag sitter jag och skapar blogg. Där måhända resultat och beslut kan blandas omvartannat och en och annan intressekonflikt kan uppstå. Där tips och tricks kan stickas in och bilder bläddras fram. 
Med min gammaldags känsla och moderna hjärna ska vi här dissekera både fruktkött och kärna. Skämten åsido men vi skämtar gärna. 
And now: I'm off!

RSS 2.0