Senaste nytt

Här följer senaste nytt från the Sneaky Bastard Bureau's jewellery departement! 90kr för de stora och 60 för de små, skynda på, skynda på för nu ska karusellen gå! Hihi. Levereras i hemmagjord ask. Fråga mig om ni undrar något, jag har gjort dessa till er.

Musiktips


Kuvertväskor och sjalar till salu!

Här lanserar jag nu kuvertväskan av en bordstablett. Något mjukare än andra väskor i samma kategori, men med en viss charm ändå. Blir din för endast 80kr! Liten ficka med dragkedja inuti och magnetlås, kommer även dyka upp med annan dekoration än sammetsbandet och sidenrosen, har tre väskor till försäljning.
Och här, beige sjal med paisleymönster. Ganska tunn och luftig. Har fyra stycken till försäljning, 50kr.

Sommar, tropik, avlägsna skrik

Jag tycker att tulpanerna i planteringen mittemot guldsmedsaffären och önskehuset vid turistbyrån i Borlänge är några av de finaste jag sett. Men bilden gör dom inte rättvisa alls, måste ses live och i solsken. Naturen är fin. Även den planterade.
Jag och min underbara svamp gjorde fruktsallad. Sen kläckte jag den exotiska idén att dricka apelsinjuice i miniananas. Det var lite kladdigt, men så värt det för den extra tropiska feelingen som uppstod.
Nu är min mami på den braiga, billiga pärlaffären här i Uppsala och köper en så kallad gottepåse till mig. En påse överraskningspärlor!!!

Jättefin solig dag

Kändisspotting på torget i Enk. Meterologen Pär Holmgren och elfordonsgänget kom och informerade om Världsmiljödagen. Lyssnade i solen.
Korvkokningsmaskin som drivs av solceller. Tur att det var fint väder.
Sen blev det grillmackelunch på Tanten.
Underbaur dag.

RSS 2.0